We mogen weer beginnen

Na een half jaar van stilte heeft het Grubbenvorster Mannenkoor eindelijk weer iets te melden. Nadat in de afgelopen periode de Corona-maatregelingen zijn versoepeld hebben we vorige week het lange wachten afgesloten en onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Daarnaast willen we na de vakantie op woensdag 8 september weer beginnen met de repetities. Laten we hopen dat dit door kan gaan, we hebben er weer zin in.

Tijdens de eerste repetities zullen we eerst moeten bezien hoe het koor er zang-technisch aan toe is. Na een rust van 1,5 jaar is niet alleen de stem maar uiteraard ook de kennis van de muziekstukken wat weggezakt. Bovendien zijn we t.g.v. de lange rustperiode toch enkele zangers gaan missen. We hopen desondanks dat we weer snel op niveau kunnen komen zodat we nieuwe optredens kunnen inplannen.

Het blijft natuurlijk een feit dat we nog altijd nieuwe leden kunnen gebruiken. Hoe meer leden hoe gemakkelijker het zingen wordt. En met ons vernieuwd repertoire is het voor iedereen interessant om mee te doen. Dus mocht je interesse hebben om één keer in de week een gezellige avond te hebben door samen met anderen te zingen, kom dan vanaf 8 september eens vrijblijvend kijken op een woensdagavond om 20.30 in ‘t Haeren. Mocht je daarna toch liever de hele avond op de bank zitten en naar de TV staren, dan weet je tenminste wat je mist.

Zingen is gezond en geeft ontspanning voor lijf en geest. En, zoals vaker gezegd, samen zingen kan iedereen.