Zang en Dans 7 april 2019

Lekker Zunke wat een mooie zondagmorgen.

Lekker Zinge  wat een leuke liedjes van die mannen.

Lekker Danse wat een geweldige show van de dansgarde.

Het thema van dit zondagmorgenzingen had niet beter kunnen treffen.

Het publiek werd ontvangen met deuntjes uit het draaiorgel van Jo Geurts.

Onder een warme en stralende lentezon presenteerde Peter Relouw heel enthousiast deze morgen. Het Grubbenvorster Mannenkoor kwam als eerste in deze muzikale reis aan de beurt, met daarna een optreden van de mini`s van de Grubbenvorster dansgarde. Hierna startten de AMC-zengers uit Horst hun optreden, zij begonnen hun reis op de Middelik waarna de grotere danseresjes aan de beurt waren. Na de pauze ging de reis verder over America, Siberië, Oostenrijk, Frankrijk en met een optreden van de dansende junioren weer terug naar Horst aan de Maas. Hierna een spetterend optreden van de Grubbenvorster mannen, de Horster ke’ls en alle danseressen, die dit nummer speciaal voor ons hebben ingestudeerd met het lied “Aus der Traube in die Tonne”. Na dit wijnlied werden aan de bar nog enkele nummers gezongen en de kelen gesmeerd met een goed glas bier.

Zie onze foto-album voor enkele foto’s van dit gebeuren.