Pu(u)r Zang

Sedert één jaar is uit het GMK een zanggroep ontstaan onder de naam “Pu(u)r Zang”. Deze zanggroep is onlosmakelijk verbonden aan het GMK en heeft deels tot doel het aantrekken van nieuwe GMK-koorleden. “Pu(u)r Zang” staat daarom onder auspiciën van het bestuur en de muzikale leiding van het GMK.

De gekozen naam, “Pu(u)r Zang”, is afgeleid van het Franse “pur sang” wat staat voor echt, op en top en volbloedig. De verbastering naar “Pu(u)r Zang” geeft uitdrukking aan datgene wat deze zanggroep doet, “Zing vanuit je hart en zing vanuit je ziel”.

Het repertoire bestaat uit zeer herkenbare liederen, met af en toe een “knipoog”, die de luisteraars uitnodigen tot meezingen vanuit je hart en vanuit je ziel. Dit alles met muzikale ondersteuning van Wiel Verbeek. Zijn echtgenote, Margo Verbeek, ondersteunt “Pu(u)r Zang” bij het opzetten van de muzikale uitvoering van het gekozen repertoire.

Wilt u “Pu(u)r Zang” uitnodigen om uw feestje, of welke gelegenheid dan ook, luister bij te zetten met een vrolijke noot, neem contact op met Joep Peters (tel. 06 2295 8972) of mail naar puurzang19@gmail.com.