Caeciliafeest 5 november 2022

Dit jaar hebben we twee leden die 25 jaar lid zijn van het GMK, namelijk Jeu Pouwels (bariton) en Tjeu Leenen (bariton). Aan Jeu Pouwels is de oorkonde en bijbehorende speld van de KNZV deze avond uitgereikt. Ook werd zijn echtgenote in de bloemetjes gezet. Tjeu Leenen kon niet aanwezig zijn deze avond omdat hij herstellende was van een heupoperatie. De bloemen en felicitaties namens het koor waren hem ‘s-middags aangeboden. Inmiddels zijn ook de oorkonde en de speld bij hem bezorgd.

Verder werd Ria Wilmer deze avond met een bloemetje in het zonnetje gezet voor haar inzet bij activiteiten.

Het sportieve element kreeg de aandacht deze avond met een dart-competitie. Mick en Petra zorgden daarbij voor aandacht aan de inwendige mens.

Dit door de bassen georganiseerde Caecilia feest was gezellig en geslaagd.