Sfeervol kerstconcert 2023 GMK in een volle parochiekerk

20 december 2023 geheel in kerstsfeer aangeklede parochiekerk Grubbenvorst 19.30 uur:

Wat geweldig om voor een bomvolle kerk een mooi, sfeervol en afwisselend kerstconcert te mogen brengen.

Met medewerking van het gemengd koor Con Brio uit Broekhuizen en het Russisch-Oekraïens vrouwenkoor Resonance heeft het Grubbenvorster Mannenkoor het aanwezige publiek een gevarieerd programma met sfeervolle kerstliedjes kunnen bieden. Dit alles onder de bezielende leiding van onze dirigente Oksana Bos-Baljva met aan de piano Ludmila Seroo-Ferroni. Con Brio staat onder leiding van Maercel Kuepers. 

Bij dit concert werd het GMK versterkt met een elftal gastzangers, die zich na een oproep spontaan hebben aangemeld, en vervolgens telkens de repetities en natuurlijk het concert hebben bezocht. Wat een inzet. Heel veel dank daarvoor heren. Dank zij jullie was er veel  extra volume en klank bij dit kerstconcert.

Na afloop van het concert was in de dagkapel gelegenheid om onder het genot van een kop koffie of thee met heerlijke cake om na te praten over het concert, het concert te evalueren en nog gezellig even na te praten en te buurten. Daar werd door veel mensen gebruik van gemaakt.

Al met al: Publiek, Zangers, en allen die op welke wijze dan ook hebben bijgedragen aan het slagen van dit concert: een oprecht dank je wel. En publiek, ook bedankt voor jullie milde gaven ter bestrijding van de kosten van dit concert.

Foto’s volgen nog. Deze zijn op dit moment nog niet beschikbaar.

Wij wensen jullie allen Fijne kerstdagen en een voorspoedig, gelukkig en muzikaal 2024 toe met veel liefde, geluk en gezondheid.