Een vol programma tijdens het Lenteconcert 2014

20 mei 2014:

Ons lenteconcert op zaterdagavond 17 mei in ’t Haeren was mede dank zij de bijdragen van het gospelkoor Spirit of Love uit Tegelen en de gemengde zangvereniging Vivace uit Hout-Blerick een succesvol geheel. Ieder koor heeft voor en na de pauze een 5-tal muziekstukken ten gehore gebracht waarbij het Grubbenvorster Mannenkoor het eerste deel invulde met meer klassiek werk en in het tweede deel meer vrolijke muziekstukken ten gehore heeft gebracht. Het gospelkoor Spirit of Love wist iedereen te boeien met hun typische swingende muziek onder leiding van hun bezielende dirigente. De Sister Act nummers die na de pauze werden gepresenteerd waren, mede door de herkenning, extra leuk om naar te kijken. De gemengde zangvereniging Vivace was het grootste koor en ook zij wisten het publiek enthousiast te krijgen dank zij hun professioneel optreden. Zelfs de wijze waarop hun muziek werd aangekondigd bracht sfeer in het geheel. Dat het publiek niet enkel heeft genoten van de verschillende optredens bleek ook uit de vele positieve reacties betreffende de verdere verzorging van de zaal en het programma als geheel. Het Grubbenvorster Mannenkoor wist bovendien onze gasten te verrassen door na de pauze te verschijnen in een nieuwe outfit die past bij de vrolijke muziekstukken.

Zie ook de foto’s van de rest van de avond in onze Fotoalbum