Huldiging jubilarissen

1 oktober 2014:

Woensdag 1 oktober was er na onze wekelijkse repetitie in ’t Haeren een kleine verrassing. De tafels werden rechtgezet, stoelen eromheen en nadat iedereen van de verbazing was bekomen kwam het verlossende woord van onze voorzitter Jo Strijbosch: We hadden een nieuwe jubilaris namelijk Theo Stappers. Dit betekent een  gouden GMK speldje van het koor plus een oorkonde met speld van de KNZV (Koninklijke Nederlands Zangersverbond) “als blijk voor de bewezen diensten aan de Nederlandse Mannenkoorzang gedurende 25 jaar”.  Daarna vond er een inhaalslag plaats namelijk het overhandigen van de oorkonde met speldje aan de jubilarissen die vorig jaar al hun 25 jarig jubileum bij het koor hebben gevierd. Dit waren: Wim Haket, Hay van de Pasch, Frans Spekking, Guus Briels, Pierre Hanegraaf en Jos Bartelds. Chapeau.

Nadat iedereen de gelukkigen had gefeliciteerd hebben we nog gezellig na gekletst onder het genot van een drankje aangevuld met heerlijke hapjes geserveerd door Mick.

Foto’s van de huldiging van de jubilarissen kunt u vinden in onze Fotoalbum.