Caeciliafeest 2014

11 november 2014:

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: onze jaarlijkse Caeciliaviering, dit maal georganiseerd door de tweede tenoren.

‘s Middags zijn we eerst met een aantal koorleden naar Nicaragua gevlogen. Gelukkig heeft het Wereldpaviljoen in Steyl voor alles gezorgd dus niemand hoefde luchtziek te worden. Na een korte tijd in een vliegtuig gezeten te hebben mochten we via de douane naar binnen waar een compleet Nicaraguaans dorp was nagebouwd. Hier is het mogelijk aan allerlei dorpsactiviteiten deel te nemen, sommige koorleden waren dan ook niet te houden. Nadat we alles bekeken hadden kregen we nog een verrassende presentatie hoe je met een fotowand muziek kunt maken.

’s Avonds zijn we met onze partners in ’t Haeren bij elkaar gekomen. Mick had gezorgd dat er een buffet klaar stond met verschillende warme en koude gerechten en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Voor de muzikale invulling van de avond hoefden wij deze keer niet zelf te zorgen. Het beroemde trio “de Kultuurbarbare” bestaande uit Jos Gubbels, Mart Peters en Heinz Vink brachten de stemming er goed in door allerlei meezingers ten gehore te brengen. Wel hadden ze af en toe hulp nodig van onze Joep (Peters). Verder zijn er deze avond twee leden in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere inzet voor het koor: Chris Lucassen en Jan Besouw.

Al met al was het weer een geslaagd Cecilia feest. Organisatie bedankt.

Bekijk ook de foto’s van ons bezoek Wereldpaviljoen en de Avond.