Zingen op het Vrijthof

11 juni 2015:

Begin juni hebben we samen met onze partners ons zangseizoen afgesloten met een gezellig uitstapje naar het mooie Zuid-Limburg. Met een luxe touringcar zijn we eerst voor een laat ontbijt naar restaurant “de Bokkerijder” in Vaals gereden. Dat het tijdens de rit regende kon de pret niet drukken dankzij het vooruitzicht dat het ’s middags het zonnetje weer zou schijnen. Na een goed verzorgd ontbijt hadden we nog tijd om naar het drielandenpunt en het hoogste punt van Nederland te wandelen. Rond 1 uur zijn we doorgereden naar Maastricht, onderweg genietend van het mooie landschap. In Maastricht stonden drie gidsen op ons te wachten voor een 1,5 uur durende historische wandeling door de binnenstad. Dankzij de uitleg van de gidsen hoor je altijd weer leuke details. Natuurlijk konden we het niet laten om in de kiosk op het Vrijthof spontaan enkele liederen te zingen; aan de reacties van het publiek te zien werd dit wel gewaardeerd. Na de wandeling was er nog voldoende tijd om na te genieten op een van de vele gezellige terrasjes.  Daarna kwam de bus weer voorrijden om ons naar Vijlen te brengen voor een diner in restaurant “Buitenlust” dat bekend staat om zijn prachtig uitzicht over het Geuldal.  Hier hebben we onze piano uitgeladen en tijdens de voortreffelijke maaltijd enkele mooie liederen ten gehore gebracht. Ook hier enkel tevreden gezichten van de andere gasten. Tegen half negen zijn we moe maar voldaan weer terug naar Grubbenvorst gereden. Alles bij elkaar was het een super gezellige dag, een dank aan de organisatoren voor het prachtig verzorgde uitje.

Meer foto’s van dit uitstapje kunt u vinden in onze Fotoalbum

Bekijk onderstaand filmpje voor een korte impressie van ons zingen in de kiosk op het Vrijthof:

______________________________________________________________________________________________________________________________________