RABO Fietsdag

6 september 2015:

Afgelopen zaterdag hebben we met 25 personen meegedaan met de RABO fietsdag. We zijn gestart in het nieuwe tennispark. Hier was het al behoorlijk druk vanwege het 50 jarig bestaan van Tennisclub Grubbenvorst en Sportvereniging Aspargos. Vanuit dit park zijn we naar de blokhut in Sevenum gefietst waar een orkestje speelde. Na een kopje koffie zijn we doorgereden naar het sportpark in Horst. Hier konden we net op tijd schuilen voor een flinke regenbui. Zodra het droog was en iedereen de inwendige mens had versterkt zijn we doorgefietst naar speeltuin Roeffen Mart. Daar zong de Shantygroep de Maashave uit Grubbenvorst; dit zorgde voor een leuke stemming. Bij aankomst bij het startpunt hebben we nog even nagenoten van de feestelijkheden. Ondanks het mindere weer was het toch een gezellig tochtje.

Meer foto’s van deze fietstocht kunt u vinden in onze Fotoalbum

______________________________________________________________________________________________________________________________________