Caeciliafeest 2015

1 november 2015:

Vrijdag 30 oktober hebben wij ons jaarlijks Caeciliafeest gevierd. Dit jaar waren de baritons aan de beurt om te zorgen voor een passend programma. Na aankomst in ’t Haeren kregen we eerst koffie met vlaai, daarna zijn we gestart met het eerste onderdeel.
Er waren tien behendigheidsspellen op tafels klaargezet. In kleine groepjes gingen we met veel plezier aan de slag. Sommige spellen waren lastiger dan je zou denken, een beetje geluk kon af en toe geen kwaad.
Daarna konden we rustig gaan zitten en werden we vermaakt door zanggroep “Schone Schijn” uit Ysselsteyn. Deze zanggroep, bestaande uit 31 enthousiaste dames, heeft ons laten genieten van diverse bekende liederen afgewisseld met sketches.
Door het optreden van deze dames vloog de tijd, nog even napraten en de avond was alweer voorbij.
Het was een gezellig Caeciliafeest, dank aan de organisatoren.

Voor foto’s van deze avond zie de fotoalbum