Optreden kasteeltuinen Arcen 2015

4 oktober 2015:

Zaterdag 3 oktober 2015 hebben wij met ons mannenkoor een optreden verzorgd in de kasteeltuinen in Arcen. Het was mooi weer, we zagen al op de parkeerplaats dat er behoorlijk wat bezoekers waren. Na een fraaie wandeling naar de Casa Verde zijn wij om 14.00 uur gestart met ons optreden. We hadden ditmaal een aantal nieuwe liederen op het programma, dus ook voor ons was het afwachten hoe dit zou gaan. De Casa Verde was behoorlijk gevuld met publiek en aan het applaus te horen was men tevreden met het resultaat. Na drie maal een half uur zingen waren we klaar met ons optreden en zijn we tevreden weer terug gegaan naar huis. Het was een geslaagde middag, een dank aan allen die aan dit optreden hebben meegewerkt.

Voor enkele foto’s van ons optreden gaat u naar onze¬†Fotoalbum

Voor een impressie van ons optreden bekijk dan het filmpje:

______________________________________________________________________________________________________________________________________