Een zeer geslaagd kerstconcert 2016

December 2016: Het kerstconcert was dit jaar weer zeer geslaagd. Dankzij het Gemengd Koor St. Caecilia uit Hulsberg, sopraan Judith Weusten, Els Denessen met harp en Keltisch zang en Jacqueline Harthoorn met trompet hebben we een mooi muzikaal resultaat kunnen neerzetten. De afwisseling tussen solo- en koorzang en koorzang met of zonder begeleiding door een solist of trompet zorgden voor een gevarieerd programma. De reacties van het publiek waren enkel lovend.

De kerk was goed gevuld met publiek en bovendien weer eens mooi aangekleed door de versiercommissie. Het was tevens  een genot dat we dit jaar de dagkapel konden gebruiken voor de koffie en thee na afloop. Een mooie gelegenheid om nog even gezellig rustig na te praten met een stukje vlaai of cake.

Een dank aan allen die aan dit resultaat hun bijdrage hebben geleverd.

In onze Fotoalbum staan zoals gewoonlijk enkele foto’s van het kerstconcert.