GMK klust voor NL-doet

Vrijdag 10 maart hebben 12 mannen het Grubbenvorster Mannenkoor enkele klussen uitgevoerd in het kader van NL-doet, georganiseerd door het Oranjefonds. We zijn eerst begonnen ons goed voor te bereiden met koffie en gebak, geschonken door de Rabobank. Daarna zijn de mannen met de groene vingers begonnen met het opknappen en vergroten van het rozenperkje voor het klooster. Het was prachtig weer dus de stemming was opperbest. De kerels met de techniek knobbels werden ingezet bij het opbouwen en passend makend van de bühneachterwand op het podium in ’t Haeren. Tegen lunchtijd zijn we natuurlijk wel even gestopt voor een gezamenlijke lunch in ’t Haeren. Daarna is nog gestart met het ombouwen van een aanhangwagen tot marktkraam. Het was weer een gezellige en nuttige klusdag.

 

Foto’s van het klussen zijn te vinden in de foto-album