Het Grubbenvorster Mannenkoor introduceert het “koorknaapje”.

Dat de mannen van het Grubbenvorster Mannenkoor naast het zingen ook andere leuke dingen doen mag bekend zijn maar wist u dat ze ook op culinair gebied actief zijn? Zo kwam ons koorlid Hay van de Pasch met het idee om in de aspergetijd een nieuwe aspergelekkernij in Grubbenvorst te introduceren. Dit voorstel is meteen enthousiast opgepakt en onder leiding van Chris Lucassen is het eerste concept van Hay in samenwerking met leerzorgbakkerij van Ard Gerard in Horst verder uitgewerkt. Ard en zijn leerlingen zijn enthousiast en belangeloos met het product aan de gang gegaan. Na vele probeersels en proeverijen is de perfecte receptuur gevonden waarmee we dit product, gevuld met asperge en ham, kunnen presenteren. En om in stijl te blijven heeft het product de toepasselijke naam Koorknaapje gekregen.

Het Koorknaapje zal gepresenteerd worden tijdens de Pinkstermarkt op 4 juni. Tegen een schappelijke prijs kan dan iedereen proeven hoe bijzonder deze aspergelekkernij smaakt. U zult zien, dat smaakt naar meer.

Degenen die deelnemen aan de Limburgse avond in Lekker Gewoën krijgen al een voorproefje. Eigenaar Marc Derks was bij het zien van het koorknaapje zo enthousiast dat hij het al meteen heeft opgenomen in het “Limburgse rondje”.