GMK treedt op in Hulsberg

Zondag 23 april zijn we met z’n allen naar Hulsberg gegaan. We waren namelijk uitgenodigd om ’s avonds op te treden tijdens het lenteconcert, georganiseerd door het Gemengde Koor st. Caecilia uit Hulsberg. Dit koor was te gast tijdens ons kerstconcert in december 2016. Als derde koor was het Mannenkoor Inter Nos uit Schin op Geul ingepland. Om er een leuk dagje van te maken zijn we eerst met een luxe comfort bus naar Monschau gereden. Uiteraard gingen onze partners en trouwe fans ook mee. Na een heerlijk diner was er even tijd om de binnenstad te bezichtigen. Het was wel fris maar de sfeer zat er goed in. Tegen het einde van de middag ging de bus weer richting Hulsberg voor ons optreden. Hier mochten wij het lenteconcert openen, onze vaste fans waren enthousiast over ons repertoire en goede uitvoering. Alles bij elkaar was het een gezellig uitstapje, een dank aan de reisleiding en organisatoren.

In de foto-album staan enkele foto’s van ons uitstapje en het lenteconcert.