Succesvolle ‘koorknaapjes’ op de Pinkstermarkt.

Juni 2017: Voor het eerst sinds lange tijd was het Grubbenvorster Mannenkoor weer van de partij op het Aspergefeest . Heel lang geleden waren ze ook vertegenwoordigd maar dan met een kraam voor het vermaak, om precies te zijn een schietkraam. Nu was het een zelf gebouwde verrijdbare kraam voor de smaak. Dankzij een geweldige samenwerking met een bakker waren wij er in de afgelopen maanden in geslaagd om een aspergebroodje te ontwikkelen met een hoog kwaliteitsgehalte. Het moest uiteraard een passende naam krijgen die een associatie had met het koor. Het werd uiteindelijk een Koorknaapje een bladerdeeg broodje met ham en kaas. Dat we daarmee in de roos van de smaakpapillen van de bezoekers hadden geschoten is wel gebleken. Het broodje vond gretig aftrek en de kritieken waren alleen maar lovend. Wie weet zijn we het volgend jaar weer van de partij.
Misschien bent u binnenkort ook van de partij als we Zingend de Zomer ingaan. Het wordt een meezingavond voor iedereen, jong oud, dames en heren, iedereen is welkom. Wat gaan we doen? Onder leiding van onze gastdirigent Hennie Ramaeckers gaan we gezellig liedjes zingen die op een scherm worden geprojecteerd. Je zou het kunnen vergelijken met Karaoke maar dat verschil dat we met z’n allen tegelijk zingen. Het belooft een schitterende en vooral gezellige avond te worden waaraan Margo en Wiel Verbeek ook hun steentje zullen bijdragen.
Voor Hennie Ramaeckers is het een uitdaging om op deze avond van de aanwezigen een koor te maken. Wij zijn reuze benieuwd of hem dat lukt. U komt toch ook op 5 juli om 19.30 uur in ’t Haeren om uit volle borst mee te zingen. Wij kijken er nu al naar uit.

20170604_212956

20170604_224426