Beroemde dirigenten vervangen Oksana

mei 2017: Terwijl onze dirigente Oksana vanaf 1 mei met zwangerschapsverlof is, zijn er gelukkig andere dirigenten die tijdens haar afwezigheid het koor willen dirigeren. Hennie Ramaekers heeft meteen aangeboden onze repetities tijdens de afwezigheid van Oksana te verzorgen. Hennie is een bekend dirigent met een behoorlijke staat van verdiensten en tevens verbonden als muziekadviseur bij de Koninklijk Nederlands Zangersverbond. Bekijk maar eens het hele verhaal van Hennie op www.hennieramaekers.nl. Voor ons een hele eer en we kunnen er veel van leren. Hennie zal ons tevens dirigeren tijdens ons optreden in de kasteeltuinen op 10 juni. Bovendien zijn er plannen om op de laatste repetitie op 5 juli een inloopavond te organiseren waarbij iedereen welkom is. Een mooie gelegenheid een beroemd dirigent van dichtbij aan het werk te zien.

i281756464621133671-_szw1280h1280_

Daar Hennie niet de volledige periode beschikbaar was heeft Hennie aan Ad Broeksteeg gevraagd twee weken voor hem in te vallen. Wij hebben in iedere geval met plezier de adviezen van Ad ten harte genomen en waren blij met zijn komst. Het waren twee leuke en nuttige avonden.

dsc_7759  dsc_7761 (klik op de foto voor een vergroting)