Open atelierroute te Grubbenvorst

September 2017: Ook dit jaar heeft het Grubbenvorster Mannenkoor tijdens de tweede open atelier route te Grubbenvorst voor een muzikale bijdrage gezorgd. Als eerste hebben wij ons zaterdag 2 september opgesteld tussen de kunstwerken in het Groenewoud. Zodra de Burgemeester van Horst aan de Maas de kunstroute voor geopend had verklaard hebben wij onze eerste liederen ten gehore gebracht. Na een korte pauze zijn wij verder gegaan naar Halvedijk 5 waar wij ons tweede optreden hebben verzorgd. Ook deze locatie was goed gevuld met vele kunstwerken die de nodige bewondering oogsten. Na een hartelijk applaus van het publiek zijn we naar Boomheide 2 gegaan. Hier exposeerde onze zang collega Leo van de Laar zijn beelden. Na deze uitgebreid bewonderd te hebben, hebben wij daar ons derde optreden verzorgd. Dank zij de vele kunstwerken van de Grubbenvorster kunstenaars en het mooie weer hebben we allemaal genoten van deze prachtige dag.

Een dank aan de organisatie.

Zie ook de foto’s in de foto-album (foto’s van George van Ochtend en Annie Zinken)