Schoten op het Caeciliafeest

Ook dit jaar heeft het Grubbenvorster Mannenkoor onze beschermheilige, de Heilige Caecilia, bedankt voor het feit dat we een mooi muzikaal jaar achter de rug hebben. Dit werd gedaan door een knallende feestavond in ’t Haeren georganiseerd door de eerste tenoren.

Als eerste werd gestart met een heerlijk buffet. Mick had weer zijn uiterste best gedaan om er iets bijzonders van te maken. Terwijl iedereen zat te genieten van het eten werden enkele leden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet met een flesje wijn.

Na het eten werd gestart met het eigenlijke hoogtepunt van de avond: windbuksschieten. Schutterij st Jan had een kogel opvangbak geplaatst met meerdere bolletjes waarop met de buks geschoten kon worden. Na een ronde proefschieten werd eerst nog een bloemetje aan Oksana uitgereikt als dank voor haar goede inzet. Daarna kon gestart worden met het schieten op de “vogel”. Al met al bleek het toch niet zo gemakkelijk om de bolletjes te raken. Uiteindelijk was het Netty van de Laar die er in slaagde de “vogel” neer te halen. Haar geheim: een minuut lang mikken.

Nadat Netty en Leo door iedereen waren gefeliciteerd en ook Mick en Petra waren bedankt voor hun goede zorgen bleef het nog lang gezellig.

Het was weer een leuke avond en een terechte dank aan de organisatoren.

In de foto-album staan enkele foto’s van dit Caeciliafeest