Een gevarieerd Kerstconcert 2017

December 2017: Het Grubbenvorster Mannenkoor is er weer in geslaagd een mooi kerstconcert neer te zetten. De kerk was volledig gevuld en het publiek reageerde enthousiast. Met name de mooie combinatie van klassieke kerstnummers met ‘net wat anders klinkende nummer’ werd als verrassend en aangenaam ervaren. Het Meuleveld Kinderkoor uit Horst onder leiding van Jacqueline Fijnaut zong enthousiast en leverde met hun kinderstemmen een leuke bijdrage. Het duo Chapieter, Pieter Simons en Charles van Dommelen, speelden op verschillende soorten instrumenten met soms verrassend humoristische teksten. En het gemengd koor Animato uit Horn had een leuk repertoire en was zeer aangenaam om naar te luisteren. Ook het GMK bracht, door Hans Bouten, Rutger Willemsen en Peter van Dooren prachtig begeleid met slagwerk, enkele mooie liederen ten gehore. Hierbij werden enkele nummers nog eens extra opgeluisterd door Jacqueline Fijnaut als sopraan en Jacqueline Harthoorn met haar trompet. Kortom, het was een mooi programma om trots op te zijn. Het GMK dankt dan ook iedereen die aan dit kerstconcert meegeholpen hebben.

Verder danken wij ook iedereen die ons het afgelopen jaar op welke wijze dan ook hebben gesteund en wensen allen prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

In de foto-album staan enkele foto’s van dit kerstconcert.