Een geslaagd herfstconcert

Zaterdagmiddag 5 oktober heeft het Grubbenvorster Mannenkoor samen met het smartlappenkoor Huûr ôs weer eens laten zien hoe gezellig zingen is. Helaas was het buiten te fris en is het optreden van ons herfstconcert van het terras naar binnen verplaatst. Achterin de brasserie was een geschikte ruimte gecreëerd en er was voldoende plek voor het publiek. GMK en Huûr ôs hebben wisselend hun liederen met veel enthousiasme ten gehore gebracht. Het publiek wist dit te waarderen gezien de reacties tijdens en na het optreden. Het was een geslaagd herfstconcert, beide koren hebben goed laten horen hoe mooi samen zingen in een koor is.

Enkele foto’s van dit herfstconcert zijn te vinden in onze foto-album

Het volgende optreden van het Grubbenvorster Mannenkoor is op woensdag 18 december. Om 20.00 uur wordt dan in de parochiekerk te Grubbenvorst het jaarlijks kerstconcert opgevoerd. We zullen dan weer bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore brengen.