Ceciliafeest 2019

Iedereen die iets met muziek heeft kent waarschijnlijk de heilige Caecilia, patrones van muziek, instrumentenmakers en zangers. Wat niet iedereen weet is dat zij zeer jong gedwongen werd te huwen maar troost vond in de muziek.

Om haar te herdenken en te bedanken voor haar taak als beschermheilige viert het Grubbenvorster Mannenkoor elk jaar het Ceciliafeest. Zoals gewoonlijk samen met de partners en “vrienden van het Koor”. Dit jaar hadden de baritons de organisatie in handen en ze hebben er voor gezorgd dat het een swingende avond werd. De coverband “Old Friends” wist met hun muziek uit de 60er en 70er jaren menigeen uit hun stoel te krijgen. Daarnaast heeft ons eigen koortje Pu(u)r Zang ons weten te vermaken met enkele gezellige meezingers.

Tussendoor is Jo Strijbosch gehuldigd daar hij dit jaar 25 jaar lid van ons koor is. Jo bedankt voor de vele jaren dat je actief bezig was voor het koor.

Al met al was het een mooie avond en de tijd vloog voorbij. Een dank aan de organisatoren van dit geslaagd Ceciliafeest.

Enkele foto’s van dit Ceciliafeest zijn te vinden in onze foto-album