Een geslaagd lenteconcert met Martin Hurkens!

Zaterdagavond 9 april 2016 was dan eindelijk ons lenteconcert. De zaal was volledig gevuld met publiek en mede dankzij Martin Hurkens heeft iedereen kunnen genieten van een schitterend muzikale avond. Martin wist met zijn prachtige stem en pakkende muziekstukken het publiek te boeien met een daverend applaus als resultaat.

Naast Martin Hurkens hebben ook het GMK onder leiding van Oksana Bos-Baljva en Gemengde Zangvereniging Egelsheim uit Hegelsom onder leiding van Dirigent John Wauben hun beste kunnen laten horen. Margreet Wesseling begeleidde het geheel op de piano. Hans Bouten, Rutger Willemsen en Peter van Dooren van het slagwerk ensemble van Harmonie St. Joseph hebben het GMK bij enkele nummers begeleid. De muziekstukken en zangers werden aangekondigd door Dorris van de Meerendonk.

Een pluspunt was dat we dit jaar gebruik konden maken van het nieuwe podium in het Haeren. Door te werken met mooie lichteffecten en een goede geluidsversterking kwam alles nog beter tot zijn recht. De mooie aankleding van het podium maakte het plaatje compleet. Er is dan ook veel werk verzet om dit concert te laten slagen, een dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt. Uiteraard ook dank aan alle sponsoren, donateurs en vrienden van het koor die dit concert financieel hebben ondersteund. Foto’s van dit lenteconcert zijn te vinden in onze fotoalbum.

______________________________________________________________________________________________________________________________________