Optreden Kasteeltuinen Arcen 2016

4 juni 2016: Ondanks de vele regenbuien van afgelopen dagen was het zaterdag 4 juni een prima dag om een optreden in de kasteeltuinen in Arcen te verzorgen. Op de parkeerplaats stonden diverse auto’s plus 3 touringcars, dus we konden hopen op voldoende publiek.

Stipt om 14.00 uur zijn wij in de Casa Verde begonnen met ons gevarieerd programma met leuke en vlotte muziekstukken. Ook deze keer werden we, net als tijdens het lenteconcert, bij enkele nummers begeleid door Hans, Rutger en Peter van het slagwerk ensemble van Harmonie St. Joseph. Het bleek ook nu weer een zeer mooie aanvulling op ons optreden. Ook de vogels deden dit jaar weer hun best ons te overstemmen, wat gelukkig niet lukte. Onze solisten Jo, Theo en Guus zetten hun beste beentje voor en alles bij elkaar was het een uitstekend optreden. Er kwam veel publiek binnen dat bleef luisteren en zorgde voor een goed applaus. Om oververhitting te voorkomen stonden gelukkig de ramen van de Casa Verde open, dit zorgde er tevens voor dat de mensen buiten de kas ons ook konden horen.

Na afloop hebben we nog even de mooie tuinen en het kasteel  bekeken en na een verdiend kopje koffie met gebak zijn we weer tevreden huiswaarts gegaan.

Foto’s van ons optreden staan zoals gewoonlijk in de Foto-album.

Op onderstaand filmpje is een korte impressie te zien van dit optreden.

______________________________________________________________________________________________________________________________________