Afsluiting Seizoen 2015/2016

2 juli 2016: Het Grubbenvorster Mannenkoor heeft weer een mooi zangjaar achter de rug. Van de verschillende optredens, waaronder een succesvol kerstconcert, was vooral ons lenteconcert een geweldige ervaring. Dankzij Martin Hurkens en gemengde zangvereniging Egelsheim was het naast een muzikaal mooi, ook een heel gezellig concert. De Sing-in was zonder meer een succes; enkele personen hebben zich aangemeld om met ons mee te komen zingen. Naast de gezellige repetities en optredens hebben we ook een leuk Caeciliafeest gehad. Verder zijn wij zoals altijd weer actief bezig geweest bij het inzamelen van oud papier, de Venloop, NL-Doet en bij het opschonen van de Maasoevers.

Om het einde van het zangjaar leuk en leerzaam af te sluiten zijn wij zaterdagmiddag 2 juli met de koorleden eerst gaan wandelen op het Floriadeterrein. Onze zang collega Erich Theelen wist iedereen te boeien door over alle planten, sier- en fruitbomen de nodige uitleg te geven. Het was werkelijk ongekend hoeveel hij er over te vertellen had. ’s Avonds zijn we, samen met onze partners, bij elkaar gekomen in het nieuwe Jeu-de-boules lokaal. De Jeu-de-boules vereniging had de banen klaar gemaakt en na een korte uitleg van Jeu Pouwels konden we aan de slag, pardon: gooi. Of er altijd eerlijk volgens de regels werd gespeeld weten we niet maar na afloop bleek Geertjan dé winnaar van de avond. Alles bij elkaar was het weer een gezellige afsluiting van het seizoen, Een dank je wel aan de organisatoren is dan ook zeker op zijn plaats. Foto’s van deze gezellige dag zijn te vinden in onze Foto-album

Onze vakantie van bijna twee maanden zal worden onderbroken op zondag 14 augustus. Dan zijn wij te horen tijdens de Lottumse Rozenfeesten. Ons optreden in de kerk staat gepland om 13.00 uur en uiteraard is iedereen van harte welkom.

______________________________________________________________________________________________________________________________________