Optreden rozenfeesten in Lottum 2016

Augustus 2016: Ondanks het gegeven dat het Grubbenvorster Mannenkoor nog geniet van de vakantie willen we op 14 augustus een optreden bij de Rozenfeesten in Lottum niet voorbij laten gaan. Ons optreden staat aan het begin van de middag gepland, reden om bij dit heerlijke weer in de zomeroutfit aan te treden. Ook een mooi tijdstip om na afloop te kunnen genieten van de prachtige bloemenzee in het dorp.

Maar goed; eerst zingen!

Ons podium was de fantastisch mooi versierde kerk waar een groot aantal mensen al in de banken hadden plaatsgenomen. Nadat ook enkele leden van de slagwerkgroep van harmonie St. Joseph uit Grubbenvorst en de pianist Geert Verhallen zich hadden geïnstalleerd kon het concert beginnen.

Wij voerden onder leiding van Oksana Bos-Baljva een tiental werken uit waarvan, afgaande op het veelvuldige en langdurige applaus, het publiek met volle teugen genoot. Kortom een mooi concert dat aan de grote smile op Oksana haar gezicht ook koor technisch een groot succes is geworden. Het was in ieder geval allerzins de moeite waard om de vakantie voor dit evenement te onderbreken.

Vanaf 7 september gaan we weer volop repeteren voor ons traditionele Kerstconcert. Een mooie opsteker is dat vanaf die datum een tweetal nieuwe leden onze gelederen zullen gaan versterken. Heren bij deze van harte welkom!

Rest ons nog de organisatie nogmaals te bedanken voor de voortreffelijke begeleiding en verzorging.

Enkele foto’s van ons optreden vind u in onze Foto-album