GMK zingt tijdens de open Atelier Route in Grubbenvorst 2016

September 2016: Tijdens de open atelier route te Grubbenvorst op 3 en 4 september heeft het Grubbenvorster Mannenkoor op zaterdag 3 september voor een muzikale bijdrage gezorgd. Om 11 uur zijn we gestart in het Groenewoud; daar hebben we tussen de kunstwerken enkele leuke liederen gezongen. Na een hartelijk applaus van het publiek en nog even de kunstwerken bekeken te hebben zijn we snel doorgegaan naar het centrum van ons dorp. Onze dirigente Oksana Bos-Baljva had haar draagbare piano meegenomen, dat maakte het verplaatsen naar een nieuwe locatie gemakkelijk. In het dorp hebben we voor de deur van stichting Wahyu ons tweede optreden verzorgd. Het was gelukkig goed weer dus er was naast kunstminnend ook winkelend publiek dat even kon genieten van onze mannenzang. Na dit optreden zijn we naar Winterheide 2 gegaan. Hier exposeerde onze zang collega Leo van de Laar zijn beelden. Na de beelden uitgebreid bewonderd te hebben zijn wij ook daar aan de slag gegaan. Een dank aan de organisatie voor deze gezellige dag.

In onze foto-album staan zoals gewoonlijk weer enkele foto’s van ons optreden