GMK heeft weer gewerkt voor de gemeenschap

Vrijdag 9 maart hebben weer enkele mannen van het Grubbenvorster Mannenkoor klussen uitgevoerd in het kader van NL-doet, georganiseerd door het Oranjefonds. Binnen in ’t Haeren is gewerkt aan het uitbreiden van de bühneachterwand en het realiseren van verrijdbare podiumdelen. Buiten werd gestart met het opknappen en uitbreiden van het rozenperkje dat ligt in het park vóór het klooster. Hier is gesnoeid, gewied en er zijn nieuwe struikjes geplant; bovendien is er gaas omheen gezet.
Tussendoor werd nog even genoten van de lunch die Mick opdiende in ’t Haeren. Het was weer een gezellige en nuttige klusdag

In de foto-album staan enkele foto’s van de klussers.

 

Maandag 19 en dinsdag 20 maart hebben enkele leden van GMK de Maasoever schoon gemaakt. Het was wel koud en winderig weer maar de zon scheen en de tijd vloog voorbij.

In de Foto-album staan enkele foto’s van de schoonmakers.