Optreden Sing Challenge Korenfestival

 

Zondag 11 maart hebben we een optreden verzorgd tijdens het 10e Sing Challenge Korenfestival op de Schatberg in Sevenum. We hadden deze keer een mooi programma met diverse vlotte nummers. Het publiek was daarbij nog duidelijk extra verrast en onder de indruk toen onze dirigente Oksana naast het dirigeren ook enkele malen solo zong. We hebben dan ook vele positieve reacties ontvangen van het publiek. Voor ons een bevestiging dat we een goede weg zijn ingeslagen om meer hedendaagse nummers in ons repertoire op te nemen die leuk zijn om te horen en naar te kijken.
Daarnaast hebben wij natuurlijk ook bij diverse andere koren geluisterd naar hun optredens. Het is tenslotte een mooie gelegenheid om te zien wat andere koren pres(en)teren. Het festival  was zoals altijd zeer prima verzorgd en een dank is dan ook terecht aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt.

In de foto-album staan enkele foto’s van ons optreden op de Schatberg.