Opening jubileumjaar in la Providence

2 april 2018. Hoewel het Grubbenvorster Mannenkoor geen kerkkoor is, zongen we ook dit jaar traditiegetrouw op tweede paasdag bij de hoogmis in de (bomvolle) kapel van La Providence. We zongen dit jaar de Russische mis, gecomponeerd door onze eigen dirigente Oksana Bos-Baljva, aangevuld met enkele passende stukken. Zoals elk jaar werd onze zang zeer op prijs gesteld.

Daar ons koor 30 jaar bestaat, kregen de zangers en hun dames na de mis in la Providence een lunch aangeboden door het bestuur van het Mannenkoor. Het was smakelijk en buitengewoon gezellig!

 

Ook is er een groepsfoto gemaakt van de leden in hun nieuwe casual outfit. Nu ons repertoire steeds meer is uitgebreid met hedendaagse liederen willen wij ook met onze kleding aantonen dat het GMK met de tijd meegaat.

Klik op de foto voor een vergroting