Asperge feest 2018

1e Pinksterdag was weer HET moment van/voor de asperges. Onder een strak blauwe hemel en natuurlijk volle zon werd de markt druk bezocht. Het Grubbenvorster Mannenkoor (GMK) was weer vertegenwoordigd met de inmiddels bekende “Koorknaapjes” die de inwendige mens liet proeven en genieten van deze heerlijke asperge-snack. Dit jaar waren er niet alleen “Koorknaapjes” om de smaakpapillen gunstig te “stemmen” maar ook een aantal “Koorknaapjes” om “gestemd” naar de luisteren. Onder muzikale begeleiding van Hay Verbong zongen een aantal leden van het GMK bekende liedjes waarbij de toeschouwers konden luisteren maar vooral werden uitgenodigd om mee te zingen. Speciaal voor dit doel was er een tekststandaard vervaardigd zodat de teksten goed te volgen waren wat ook resulteerde in spontane deelname van de markt-bezoekers. Wat een genot om samen met de  bezoekers te kunnen maar ook te mogen zingen! Onder het motto: “Grubbenvorster Mannenkoor, daar zit muziek in”, werden flyers uitgedeeld waarin iedereen werd uitgenodigd voor:

  • een meezingavond op woensdag 4 juli a.s., te 20:30 uur in ’t Haeren te   Grubbenvorst (vorig jaar gezellig druk bezocht) en
  • een gratis workshop “koorzang” (4x een dinsdagavond) vanaf 4 september  a.s. Georganiseerd voor een ieder die zingen leuk vindt. Een informatieve avond waar op een luchtige wijze kennis kan worden gemaakt het koorzang. Informatie en opgave bij Jan Leneman, telefoon 077 3662442 of via de site www.GMK88.nl

Het GMK-zangseizoen 2017/2018 wordt afgesloten op 1 juli a.s. met een optreden bij De Locht!

jh.