GMK treedt op in de Locht

1 juli 2018.

Het was prachtig weer en de vele bezoekers van de Locht te Melderslo hebben in de buitenlucht genoten van drie optredens van het Grubbenvorster Mannenkoor. Niet alleen het publiek, maar ook onze eigen zangers hebben daar een prachtige middag gehad.

In totaal werden er 15 verschillende liedjes in diverse stijlen gezongen en elk lied op zich was weer een hoogtepunt. Natuurlijk hebben we ook voor een daar aanwezige jarige een verjaardagslied gezongen.

Voor onze eigen mannen is het telkens weer genieten als we het lied Ukuthula brengen, waarbij onze dirigente Oksana telkens de inleidende regeltekst solo zingt.

Jammer was alleen dat het redelijk flink waaide. De partituren van de zangers, de pianiste en de dirigente waaiden op ongelukkige momenten op. Met behulp van wasknijpers hebben ze dit redelijk kunnen opvangen. Dank nog aan Annie den Otter die de pianiste Ludmilla heeft bijgestaan met het omleggen van de partituurbladen.

Na onze meezingavond op woensdag 4 juli kunnen we van onze vakantie gaan genieten en ons voorbereiden op een nieuw seizoen met nieuwe uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan de workshop voor mensen die willen uitzoeken of koorzang iets is wat hun kan “bekoren”.

 

In de foto-album  staan enkele foto’s van dit mooie optreden.