Meezingavond 2018

Woensdag 4 juli organiseerde GMK tijdens de laatste repetitie-avond van het seizoen de jaarlijkse meezingavond. Het was druk. Roel Verheggen was aangezocht om de avond aan elkaar te praten en hij deed dat gezellig, alert en met humor.
Naast een paar nummers die door het koor werden gezongen (sommige met solisten Oksana Bos-Baljva, Jan Rievers en Ger Derikx met Eef Mulders) legde Roel Verheggen aan de hand van “The sound of music” uit dat noten lezen helemaal niet moeilijk is.
De overbekende nummers “het land van Maas en Waal” en “opzij, opzij, opzij..” werden samen met de zaal ingestudeerd en ten gehore gebracht.
Eef Mulders bracht samen met haar vaste begeleider Daan Eekers (gitaar) tussendoor een aantal popnummers ten gehore die bij het publiek in de smaak vielen. Jan Rievers bracht (in Elvis outfit) een aantal nummers van de King of Pop ten gehore.
Kortom: het was een gevarieerde en -zoals alle repetities van het mannenkoor- gezellige avond waar eenieder van heeft genoten.
Voor mannen die wel zouden willen zingen maar een steuntje in de rug nodig hebben:
Het Mannenkoor heeft een aantal workshops “beginselen van de koorzang” gepland, te geven door Roel Verheggen en wel op dinsdagavond 4, 11 en 25 september en 2 oktober van 19.30 tot 20.30 uur in gemeenschapshuis ’t Haeren Grubbenvorst. Vrijblijvend en kosteloos, maar hopelijk niet voor niets! Deelnemen? Graag even een mailtje naar de secretaris: d.j.leneman@kpnplanet.nl.

Het koor wenst u een fijne vakantie en graag tot ziens vanaf 22 augustus!

Zie voor foto’s van deze meezingavond de foto-album.

P.S.